pátek 9. září 2011

Technologický seminář na téma Interaktivní výpisy a el. formuláře

Ve čtvrtek, 15.9.2011 budu prezentovat na semináři "Interaktivní výpisy a el. formuláře", kde si ukážeme zajímavé způsoby komunikace společnosti se svými zákazníky.

 


Potřebujete lépe a efektivněji komunikovat se svými zákazníky? Pokud ano, jednou z možností jsou interaktivní dokumenty a formuláře, se kterými se můžete seznámit na našem semináři.  Cílem semináře je seznámit Vás s prostředky od společnosti Adobe sloužící k elektronické komunikaci (nejen) s Vašimi zákazníky. Společnost Adobe je celosvětovým lídrem v oblasti uživatelské komunikace s dlouholetou zkušeností, technologickým zázemím a širokým portfoliem produktů i komplexních řešení šitých na míru právě Vašim potřebám.

Pojďme se společně podívat na technologii elektronických formulářů a interaktivních dokumentů, které jsou nejen schopné kompletně nahradit papírové formuláře a dokumenty, ale navíc zvyšují uživatelský komfort, usnadňují sběr dat a poskytují interaktivní obousměrnou komunikaci,  čímž překonávají pomyslnou propast mezi Vámi a Vaším zákazníkem. Výsledkem je pak zvýšení loajality zákazníka, snížení nákladů a vznik dalšího prostoru pro Váš obchod a podnikání. 

Zde si můžete stáhnout registrační formulář.

Srdečně Vás všechny zvu.
David

Žádné komentáře:

Okomentovat